Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@15:11:10 GMT

آیا هنوز درگاه پرداخت اینترنتی مفید است؟

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۲۲۰۸۰

آیا هنوز درگاه پرداخت اینترنتی مفید است؟

اگر شما هم جزو صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی هستید و می‌خواهید در این راه موفق شوید، باید ابزارهای پرداختی را انتخاب کنید که مطابق با دانش روز و متناسب با مدل کسب‌وکار و نیازهای مشتریانتان باشد. یکی از مهم‌ترین ابزارهای پرداخت که به بهبود تجربه خرید مشتریان کمک شایانی می‌کند، درگاه پرداخت اینترنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله، از فواید این درگاه‌ها صحبت می‌کنیم و به این سؤال مهم پاسخ می‌دهیم که آیا با توجه به شرایط روز و نیازهای مشتریان، درگاه‌های پرداخت هنوز هم مانند گذشته به رشد کسب‌وکارها کمک می‌کنند یا نه؟ 

درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

پیش از آنکه بخواهیم درباره تأثیر درگاه‌ پرداخت در رشد کسب‌وکارها صحبت کنیم، باید ابتدا بدانیم که با چه نوع ابزاری سروکار داریم. درگاه‌ پرداخت اینترنتی یکی از ابزارهای آنلاینی است که به عنوان رابط میان وب‌سایت کسب‌وکار و حساب تجاری شما عمل می‌کند. در واقع، این درگاه‌، ابزاری برای دریافت و انتقال اطلاعات از حساب مشتری به حساب بانکی شما و انتقال اطلاعات مربوط به پذیرش یا رد درخواست پرداخت به مشتری است. 

درگاه‌های پرداخت بر اساس نحوه عملکردشان به ۳ دسته تقسیم می‌شوند:

درگاههای انتقال کارت به کارت (Redirect)؛ که مشتری را از وب‌سایت شما به یک پردازشگر هدایت می‌کند تا تراکنش کامل شود.

درگاههای واسط پرداخت؛ که با استفاده از آنها مشتری می‌تواند تمام مراحل خرید و پرداخت را در وب‌سایت شما تکمیل کند، اما اطلاعات پرداخت در سرورهای فروشنده درگاه پردازش می‌شود.

درگاههای پرداخت در سایت میزبان؛ به وسیله این نوع درگاه‌ها نیز تراکنش مربوط به خرید مشتری به‌طور کامل روی سرورهای شما انجام می‌شود.

 

درگاههای پرداخت اینترنتی به رشد کسبوکارها چه کمکی میکنند؟ 

در عصر فناوری‌های دیجیتال، سهولت ارائه خدمات به مشتریان در کنار کیفیت بالای محصولات می‌تواند بهترین تجربه خرید را برای مشتریان به همراه بیاورد. بنابراین، صاحبان کسب‌وکارهای آنلاین در گوشه‌وکنار دنیا تلاش می‌کنند تا بهترین ابزارها را در اختیار مشتریانشان بگذارند. یکی از این ابزارها درگاه پرداخت اینترنتی است که مزایای بسیاری دارد.

۱. تراکنش های سریعتر و امنتر

مهم‌ترین مزیت درگاه‌های پرداخت، افزایش چشمگیر سرعت و امنیت تراکنش‌هاست. به عبارت دیگر، این ابزارهای آنلاین، نرخ تبدیل موجودی شما را بدون هیچ دردسری بهبود می‌بخشند. به‌علاوه، برای مشتریانتان محیطی امن ایجاد می‌کنند که در نهایت، باعث افزایش محبوبیت برند شما می‌شود. 

۲. خودکار شدن فرایند پرداختهای اینترنتی

با کمک درگاه‌های پرداخت می‌توانید پردازش پرداخت را به فرایندی کاملا خودکار تبدیل کنید. با این کار هم در مصرف پهنای باند صرفه‌جویی می‌کنید و هم اینکه خطاهای مربوط به ورود داده‌ها را به حداقل می‌رسانید. درگاه‌های پرداخت مدرن این قابلیت را دارند که به سیستم صورت‌حساب شما متصل شوند. در نتیجه، به‌جای ردیابی دستی تراکنش‌ها در زمان پرداخت آنلاین، صورت‌حساب‌هایتان به‌صورت خودکار به‌روزرسانی می‌شوند. 

۳. تجربه خریدی راحتتر برای مشتریان

بسیاری از درگاه‌های پرداخت برای استفاده از طریق تلفن همراه یا سایر دستگاه‌های هوشمند طراحی شده‌اند. بنابراین، اگر می‌خواهید مشتریانتان بدون هیچ دردسری از طریق چندین پلت‌فرم هزینه خدمات‌ را بپردازند، می‌توانید از درگاه‌های پرداخت یکپارچه استفاده کنید. 

آیا هنوز هم درگاههای پرداخت اینترنتی حرف اول را میزنند؟

درگاه‌های اینترنتی یکی از سریع‌ترین و بهترین روش‌های پرداخت‌اند، اما شما باید به عنوان یک صاحب کسب‌وکار اینترنتی پویا به سایر ابزارهای پرداخت هم فکر کنید. ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که هر روز یک فناوری نوین پا به عرصه وجود می‌گذارد. بنابراین، آیا بهتر نیست که مطابق با فناوری‌های روز پیش برویم؟ 

در حال حاضر، فین‌تک‌ها به عنوان یکی از ابزارهای آنلاین در بازار تجارت جهانی ظهور کرده‌اند و حرف‌های مهمی برای گفتن دارند. فین‌تک‌ها برای کسب‌وکارها اکوسیستمی ایجاد می‌کنند که بتوانند پرداخت معاملات و خدماتشان را به‌طور یکپارچه انجام بدهند و به بهترین شکل رشد کنند. همچنین، با استفاده از این فناوری‌های نوین، تراکنش‌های مالی و سرمایه‌گذاری با هزینه‌ای کمتر و ساده‌تر انجام می‌شوند و در نهایت، درآمد کسب‌وکارها رشد قابل توجهی پیدا می‌کنند. 

دایرکت دبیت (Direct debit) یکی از روش‌های پرداخت فین‌تک محور است که بیشتر از همه برای صاحبان کسب‌وکارهای اشتراکی مفید است. اگر یک کسب‌وکار فروش اشتراکی دارید که مشتریان و مخاطبانتان برای دریافت خدمات ملزم به پرداخت حق اشتراک دوره‌ای هستند، بهتر است به‌جای درگاه پرداخت اینترنتی از روش دایرکت دبیت استفاده کنید تا هم درآمد خودتان افزایش پیدا کند و هم اینکه مشتریانتان خدمات را راحت‌تر از همیشه دریافت کنند. 

به‌طور کلی، برای انتخاب ابزار پرداخت مناسب باید به مدل کسب‌وکار و نیازها و سلایق مشتریانی که دارید، توجه کنید. معمولا مشتریان ترجیح می‌دهند که از روش‌ پرداختی استفاده کنند که سریع، راحت، ایمن و همیشه در دسترس باشد. شناسایی مشتریان، روش‌های مورد علاقه آنها برای خرید و برنامه‌ریزی بر اساس آن سبب رشد کسب‌وکارها و افزایش درآمد آنها می‌شود.

تماشاخانه

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: درگاه پرداخت اینترنتی درگاه های پرداخت رشد کسب وکارها تراکنش ها درگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • کدام گیاهان برای مادران باردار مفید هستند؟